HATAY / İSKENDERUN - İbn-i Sina Anadolu Lisesi

İbn-i Sina Anadolu Lisesi

Karayılan Mahallesi Utku Acun Bulvarı No2/1 İskenderun HATAY
Vizyon
Öğrencilerimiz İlgi,istek ve yetenekleri doğrultusunda geleceğini planlar ve üniversite hayalini gerçekleştirir,bilim ve teknolojinin farkında olan,değişim ve gelişmelere açık,milli ve manevi değerlerimizi yaşayan ve yaşatan,kendine güvenen katılımcı öğrenmeye istekli sorgulayan toplumda etkili ve nitelikli çağdaş,demokrat fertler yetiştirmektir.
Misyon
Okulumuz;bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamanın yanında onları topluma kazandırmak,günümüz çağdaş,demokratik ve yenilikli yaklaşımını ortaya koymak,elimizdeki imkanları en yüksek düzeyde kullanarak onları yarınlara hazırlamak için varız.
Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim
08.20-15.10
Doğalgaz/Klima
Yoktur.
Ulaşım
Okul Servisi, Karayılan veya Azganlık mahallesi Toplu Taşıma Araçları ile de ulaşım sağlanmaktadır
Özel servisler ile ulaşım sağlanabilir
Karayılan mahallesi Utku Acun Bulvarı No:2/1 İskenderun
İl merkezine(Hatay) 70 km İlçe Merkezine(İskenderun) 15 km
Sportif Etkinlikler
Futbol,Voleybol,Futsal,Basketbol ve Masa Tenisi sporlarında ilçe ve il düzeyinde yarışmalara katılım sağlanmaktadır.
Proje Çalışmaları
Milli Eğitim Bakanlığı İle Gençlik Ve Spor Bakanlığı Protokolü Kapsamında Gerçekleştirilen Gençlik Projeleri Destek Programında "Haydi Kızlar Bilime" Adlı Projemiz 2018-2019 Yılında Uygulanmıştır.
Erasmus KA2