HATAY / İSKENDERUN - İbn-i Sina Anadolu Lisesi

Okulumuzun dron çekim görüntüsü

Katkıları için Biyoloji Öğretmenimiz Ferit ALTUNDAL'a teşekkür ederiz

Nis

E-Devlet üzerinden  velisi bulunduğunuz öğrencilerin barkodlu "Öğrenci Belgesi"ni alabilmek için aşağıdaki adımları takip ediniz.

İşlem basamakları:

1-Milli Eğitim Bakanlığı
2-Kurumsal işlemler
3-Öğrenci Belgesi Sorgulama
4-Barkodlu Belge oluştur.

2.DÖNEM 1.SINAV TAKVİMİ;

SINAVLAR 25 MART- 5 NİSAN ARASI YAPILACAKTIR. 1 NİSAN 2024 PAZARTESİ GÜNÜ İDARİ TATİL OLDUĞU İÇİN SINAV OLMAYACAKTIR.

Mrt

Kahraman ordumuzun tüm zorluk ve imkânsızlıklara rağmen cansiperane bir şekilde mücadele ettiği sadece Türk tarihinin değil Dünya tarihinin de akışını değiştirerek, zaferle taçlandırdığı tarihin en büyük zaferlerinden olan Çanakkale Zaferinin 109. yılı münasebetiyle bir dizi program düzenlendi.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi nedeniyle okulumuzda saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan etkinlikler, Zeybek gösterisi ve  okul koromuzun Çanakkale Türküsünü seslendirmesi ile devam etti.

Hafta boyunca Öğrencilerimiz İskenderun genelinde bulunan şehitlikleri ziyaret ederek yaşadıkları yerlerde isimleri okulllara,köprülere,parklara,caddelere verilen şehitlerimizin hayatlarını araştırarak farkındalık yarattılar.

Mrt

18 Mart Çanakkale zaferi ve Şehitler Haftası için İskenderun İlçe genelinde düzenlenen Liseler arası Kompozisyon Yarışmasında okulumuz 12/E sınıfı Öğrencisi Nurdeniz SAYGILI 1.olmuştur.

Öğrencimizi ve Sınıf Öğretmeni SEVGİ KOKU'yu tebrik eder,başarılarının devamını dileriz

Eyl

Öğle arası izin dilekçesi örneğini veli imzası ile okul idaresine teslim edilecek.Dilekçe onayı glemeden izin verilmeyecektir.

Eyl